Скокни до содржината
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

ГРАВЕ го дава својот придонес за зачувување на здравјето на сите нас, почитувајќи ги насоките за однесување од надлежните институции  во ново настанатата состојба со Ковид -19 (корона вирусот). 

Во таа насока, апелираме за сите информации од Вашите полиси и пријави на штета за животно осигурување, да користите електронска комуникација на  е-маил office.skopje@grawe.at и јавување на тел.бр. + 389 2 310 96 73 на ГРАВЕ Осигурување АД Скопје  во период од 09 – 14 часот. 

За сите информации за полиси и пријави на штета за Неживотно Осигурување Ви препорачуваме да користите електронска комуникација на е-маил info@grawe.mk и јавување тел. бр. + 389  2 3215 515 на ГРАВЕ Oсигурување НЕЖИВОТ, во период од 09 – 14 часот. 

Нашите стручни служби ќе Ви одговорат во најбрз рок.

Да ги почитуваме препораките, да бидеме одговорни ! 
Осигурување на Ваша страна !

Стабилност и сигурност
ГРАВЕ Осигурување АД Скопје

ГРАВЕ Осигурување АД Скопје, прерасна во една од најуспешните компании ќерки на австрискиот концерн Grazer Wechselseitige Versicherung AG кој постои повеќе од 190 години. Традиција, сигурност и стабилност се главните одлики за успешното работење на  ГРАВЕ Осигурување АД Скопје.

Издвоени производи

Осигурвање на живот

Осигурување на живот

Вашиот живот е скапоцен – осигурајте се за да Ви биде удобен и сигурен
Осигурвање од последици од несреќен случај

Дополнително осигурување на живот

Дополнително осигурување од последици од несреќен случај
ГРАВЕ Осигурување

ГРАВЕ во бројки

190
Години традиција
12
Години постоиме во Македонија
~25.000
Задоволни клиенти