Скокни до содржината
ГРАВЕ ОСИГУРУВАЊЕ
Дополнително осигурување на живот

 

ГРАВЕ Ви нуди дополнително осигурување од незгода заедно со осигурувањето на живот (УИ) во случај на инвалидност.

Осигурајте се себеси и своите најмили и за такви ситуации, не оставајте  ништо на случајност.

Осигурување од незгода
Сигурност за непредвидливите ситуации со трајни последици
Повеќе
Побарајте информативна пресметка