Скокни до содржината
ГРАВЕ Осигурување Неживот
Нашата понуда за осигурување на моторни возила,имот,здравстевно патничко осигурување

Осигурување за Вас!

Нашите производи се прилагодени на Вашите потреби, заедно се грижиме за сигурна и безбедна иднина. Со нашата прогрма за осигурување можете да го осигурате Вашиот автомобил, Вашиот дом во кој сте вложиле труд и љубов,патувајте безгрижно и релаксирано на викенд на планина или на песочни плажи со Вашата полиса за здравстевно патничко осигурување имате можност да ги избегнете сите непредвидени трошоци кои може да настанат од губење на багаж или од ненадејна повреда.

Програми за осигурување

Осигурување на моторни возила

Осигурување на моторни возила

Осигурајте се себе си, патниците и Вашето возило.
Осигурување на имот

Осигурување на имот

Заштитете го Вашиот имот изграден со љубов.
Патничко здравствено осигурување

Патничко здравствено осигурување

Бидете безгрижни на секое патување.
Осигурување од незгода

Осигурување од незгода

Грижата за Вашето здравје ставете ја на прво место.
Осигурување на транспорт

Осигурување на транспорт

Пакет за заштита за сигурен транспорт.
Осигурување од одговорност

Осигурување од одговорност

Осигурување од одговорност кон трети лица.
Пакети за осигурување

Пакети за осигурување

Пакети за осигурување за Правни и Физички лица