Скокни до содржината
ГРАВЕ СЕРВИС ЖИВОТ
Преглед на нашите услуги

Брзо и едноставно може да ја направите саканата промена на полиса, пријава на штета како и останати упатства и информации кои одговараат на Вашите потреби и барања. Ви стоиме на располагање за сите Ваши прашања, по пат на е-маил, телефон и директен контакт преку нашиот сервис.

Преку нашиот сервис за корисници Ви се овозможува да ја добиете потребната информација за Вашата полиса и да поднесете барање за промена на: 

 

 

 

  • Име и презиме
  • Адреса
  • Начин на плаќање
  • Индексација
  • Наследници
  • Откуп
  • Капитализација
  • Реактивација
  • Аконтација
Информации
Пријава на штета

Обрасци за пријава на штета

Барања

Барања за откуп и промена на полиса

Плаќање

Информации за плаќање премија и жиро сметки

Прашања

Најчесто поставувани прашања

Ваше мислење
Ваше мислење

Вашето мислење е важно за нас!
Пофалби и критики

Информативна пресметка
Информативна пресметка

Информирајте се за осигурувањето на живот и побарајте информативна пресметка за Вас

Информации
Информации

Услови на осигурување,обработка и заштита на лични податоци и политика на приватност

Документи

Документи со општи информации

Обработка на податоци

Обработка и заштита на лични податоци

Контакт
Контакт

Контакт податоци