Скокни до содржината
Граве тим
РАБОТА ВО ГРАВЕ
Бидете дел од ГРАВЕ тимот

ГРАВЕ Македонија развива култура на меѓусебно почитување и професионално усовршување на сите вработени. Тоа на нашата работа и дава сила и конкурентска предност.

Со континуирана едукација и развој на нашите вработени ја постигнуваме целта да имаме информирани, способни и задоволни вработени. ГРАВЕ тимот го сочинуваат луѓе кои превземаат одговорност за зададените задачи и кои на нашите корисници им даваат најдобра услуга. Нашата врата е отворена за сите кои со нас ги делат истите вредности и ентузијазам.   

 

Аплицирајте за работа

Агент за продажба на полиси

Агент за осигурување

Агентите за продажба на осигурување пред се се високо професионални советници
Повеќе
Работа во Граве

Работа во стручните служби

Висока професионалност и услуга во работењето со нашите корисници
Повеќе