Скокни до содржината
ГРАВЕ СЕРВИС НЕЖИВОТ
Преглед на нашите услуги

Брзо и едноставно може да ја направите саканата промена на полиса, пријава на штета како и останати упатства и информации кои одговараат на Вашите потреби и барања. Ви стоиме на располагање за сите Ваши прашања, по пат на е-маил, телефон и директен контакт преку нашиот сервис.

 

Информации
Пријава на штета

Обрасци за пријава на штета

Плаќање

Информации за плаќање премија и жиро сметки

Ваше мислење
Ваше мислење

Вашето мислење е важно за нас!
Пофалби и критики

Документи

Документи со општи информации

Обработка на податоци ГРАВЕ Неживот

Обработка и заштита на лични податоци

Контакт
Контакт

Контакт податоци