Скокни до содржината
ГРАВЕ спонзорство

ГРАВЕ Осигурвање е општествено одговорна компанија која го поттикнува и промовира спортот. Спонзорството на EHF за нас не е само промовирање на спортот и здрав живот, едновремено претставува и вложување во дружење и ширење на ГРАВЕ вредностите.

ГРАВЕ Осигурување на ниво на концернот потпиша договор за спонзорство со Европската ракометна федерација за подршка и спонзорство на европското првенство во ракомет. Хрватска како домакин на шампионатот љубезно ги пречека сите гости во градовите : Сплит, Пореч, Загреб и Вараждин. Горди сме носејќи ги националните бои на нашата држава и боите на ГРАВЕ. Сплотени во спортски тимски дух и ентузијазам ги поддржуваме ,,ГРАВЕ,, тимовите до самото финале. ГРАВЕ Осигурување на Ваша страна секогаш тука за Вас !