Скокни до содржината
ГРАВЕ СЕРВИС
Предлози, пофалби и жалби

                                                 Постоиме за Вас!

Целта на ГРАВЕ Осигурување АД Скопје е да е грижи за своите корисници преку брза и квалитетна услуга. Сите наши вработени секогаш се трудат максимално да одговорат на Вашите барања за да добиете соодветно објаснување и решение на проблемите.

Од голема важност ни е тоа што Вие, нашите клиенти и партнери сте задоволни. Затоа континуирано работиме за да ги развиеме нашите услуги, а со цел да добиеме задоволни клиенти.

Секоја Ваша пофалба, секоја Ваша критика и коментар се добродојдени, само така можеме да одржиме висок квалитет и стандард за нашите услуги.

Ви благодариме!

 

Ваше мислење

 

Граве Осигурување

Ул.Пиринска бр.23

Тел: 02/310-9673

e-mail: office.skopje@grawe.at