Скокни до содржината
Пакет комбинирано осигурување за Физички лица

ПАКЕТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА СТАНОВИ И КУЌИ

ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

Домот е нашата животна инвестиција. Но понекогаш ниту најсигурниот клуч, не може да го заштити од кражба, од временска непогода или несреќа. Зачувајте ја вредноста на Вашиот имот и обезбедете сигурен дом за Вашето семејство.  Ви нудиме можност за комбинација на различни ризици во пакет кој најмногу одговара на вашите потреби и ќе ви овозможи задоволство за себе да изберете идеална комбинација по прифатлива цена.

Домаќинското осигурување на Граве е ваша инвестиција за хармонија, сигурност и заштита.