Скокни до содржината
Пријава на штета

Пријава на штета

Известување - Пријава на материална штета

Согласно уредбите донесени од владата на РМ со цел спречување на ширењето на корона вирусот и заштита на здравјето на сите граѓани ве известуваме дека сите странки кои имаат потреба за пријавување на материјални штети за кои е потребно да се изврши извид и проценка истото можат да го направат во просториите на друштвото на Ул. Пиринска бр.23, 1-1-2, Центар, Скопје Ул. Пиринска бр.23 /1-1-6
(спроти соборен храм Св. Климент Охридски) по претходно закажување на тел. 023215 515 опција 1 за штети или на eмаил steti@grawe.mk 

Работното време за прием на странки:

Вторник од 09.00ч  до 14.00 часот
Четврток од 09:00 часот до 14:00 часот

Потребната документација за пријавување на материјани штети може да ја превземете на следниот линк

Ве молиме при пријава на штета да се користи заштитна маска, марама или шал.

Со почит,
ГРАВЕ ОСИГУРУВАЊЕ НЕЖИВОТ АД

Сервис Граве Неживот
Пријава на штета

Сакате да пријавите штета, имате потреба од инфoрмација за настаната штета?

На оваа страна можете да ги превземете обрасците за пријава на штета, повреда како и несреќен случај. 

 

Сектор за Штети ГРАВЕ Неживот

Ул. Пиринска бр.23 /1-1-2
(спроти соборен храм Св. Климент Охридски, Скопје)
02 3215 515 , опција 1
steti@grawe.mk

 

 

 

 

 

За повеќе информации: 02 3210 462